Ridlägeranmälan inför sommarens ridläger

Obs! Alla fält måste fyllas i för att anmälan ska kunna skickas in!

Då det brukar vara högt tryck vid anmälningsstart reserverar vi oss för att alla inte kommer kunna få plats. Därför har vi lagt till fältet andrahandsval för ridläger utifall man kan tänkta sig att gå på ett annat läger. Ange gärna i kommentarsfältet om det är någon speciell kompis man vill gå med. Vi kommer göra vårt bästa med att presentera en preliminär anmälningslista så fort som möjligt.Ridlägerdeltagare (namn):
Adress:
Postnr+postort:
Telefonnr:
Personnr(10 siffror):
Nivå:
E-post:
Bekräfta e-post:
Målsman/kontaktperson:
Telefonnr. till målsman:
E-post till målsman:


Kommentar (kompis man vill gå med, ange allergier (t.ex. laktos om det går bra vid uppvärmt eller ej, gluten, mjölkprotein), specialmat (t.ex. vegan/vegaterian), om ni behöver komma någon dag tidigare, eller annan information vi bör veta om):

 

Jag anmäler mig till ridläger:

I andra hand anmäler jag mig till läger:

 

Önska aktivitet(här kan du önska en aktivitet som du skulle uppskatta att vi kunde göra på lägret):


Jag anmäler mig på ridskolehäst

Önska ridskolehäst nedan

1:a val:

2:a val:

3:e val:

4:e val:

Vi reserverar oss för att man kanske inte kan få något av sina hästval men kommer göra vårt bästa för att det ska bli så bra som möjligt.

Jag anmäler mig på egen häst

Hästnamn och storlek:

 


Jag/Vi godkänner att mitt/vårt barn kan komma att finnas med på bild från ridlägret. Dessa bilder kan komma att publiceras på t.ex. sociala medier, Skultorps Ryttarsällskap eller Jutagårdens hemsida och/eller i föreningens eller Jutagårdens informationsmaterial.

Härmed godkänner och försäkrar jag eller målsman(om personen är under 18 år) att jag läst ridlägerprospektet och är införstådd med vad som står på lappen.