Lektionsschema

 

 

Här nedan finns vårat lektionsschema

 

Tid 

Nivå 

Ridtid 

Teoritid 

       

Måndag

     
16:15-17:15 Grupp II 60 min  
     
17:15-18:15  Grupp III- 60 min  
18:15-19:15  Grupp IV 60 min  
19.15-20.15 Grupp IV 60 min  
20:15-21:15  Vuxen  60 min  
       
       

Tisdag

     
16:15-17:15  Grupp III- 60 min  
17:15-18:15  Grupp IV 60 min
18:15-19:15 Grupp III + 60 min  
19:15-20:15 Träningsgrupp hopp/dress 60 min  
20:15-21:15  Träningsgrupp dressyr 60 min  
       
       

Onsdag

     
16.30-17.00 Nybörjare 30 min 30 min
17:00-18:00  Nybörjare 30 min  30 min
18:00-19:00  Träningsgrupp Hopp/dressyr 60 min  
19:00-20:00  Träningsgrupp hoppning jämna veckor och dressyr ojämna veckor  60 min  
20:00-21:00 Grupp V/Vuxen 60 min  
       
       

Torsdag

     
16.15-17.15 Grupp II 60 min  
17.15-18:15 Nybörjare + 30 min  30 min
18:00-19:00  Träningsgrupp dressyr 4 st 60 min  
19:00-20:00  Träningsgrupp dressyr 6 st 60 min  
20:00-21:00  Vuxen 60 min  
       
       

Fredag

     
16:00-17:00  Nybörjare 30 min  30 min
17:00-18:00  Träningsgrupp Hopp/dressyr 60 min  
18:00-19:00 Träningsgrupp Hopp/dress  60 min  
       
       
       

Lördag

     
08:30-10:00  Vuxen special 90 min  
10:00-11:00  Grupp III + 60 min  
11:00-12:00  Grupp II 60 min  
12:00-13:00 Grupp I 60 min  
13:00-14:00 Nybörjare 30 min 30 min
       
       

Söndag

 

   
16.00-18.00 Ridlekis varannan vecka 60 min lektion med övervägande teori
18:00-19:00 Ridlekis varannan vecka

60 min lektion med övervägande teori

 

Skultorps Ryttarsällskap, Ridskola, Ridklubb, Skövde