Realgymnasiet

 

Roliga nyheter på Jutagårdens Ridskola!

Jutagården kommer ingå i ett samarbete med Realgymnasiet som ska starta gymnasieutbildning i Skövde med start höstterminen 2023 där inriktningen Ridning kommer vara förlagd på Jutagården. Vi är hedrade och stolta över att vi blivit tillfrågade och över förtroendet att bli en del av Realgymnasiets utbildning. Vi ser fram emot och är övertygade om att det blir en spännande och rolig tid framöver som kan berika vår verksamhet och ge mervärde till våra elever och medlemmar. Det passar väl in som en del i Jutagårdens vidareutveckling och utökning av vår verksamhet dagtid.  
 
Läs mer på Realgymnasiets hemsida: www.realgymnasiet.se
 
 

Snabba ryck

Vi ligger redan nu i startgroparna och ni kommer så smått börja märka av att förberedelserna är i gång. I och med att starten är redan hösten 2023 så innebär det att det snart är dags att välja för de som går i årskurs 9. Jutagården kommer framöver vara delaktig, finnas på plats och informera blivande gymnasieelever om utbildningen på olika aktiviteter så som tex gymnasiemässa, infokvällar och öppet hus. 
 
 

På gång

Prova-på dag - inklusive ridning

Plats: Jutagårdens Ridskola             Datum: 29/1 Tid: 10:00-12:00
Vill du veta allt om utbildningen Ridning? Välkommen till oss på Jutagården. Där får du träffa personal från Realgymnasiet och Jutagården. Vi berättar allt om vår utbildning och går en rundvandring där även intresserade elever får möjligheten att prova på ridning. Vi bjuder på fika och självklart har du möjlighet att ställa frågor. 
 
 
 

Intresseanmälan

Läs mer om alla aktiviteter på Realgymnasiets hemsida. Där hittar du även information om hur du anmäler dig.  
 
 
 

Varmt välkomna!

Vid frågor och funderingar gällande Jutagården är du välkommen att höra av dig.
Kontaktansvarig Jutagården, Fanny Nilsson, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , sms/mobil 070-2211172.
Hälsningar Jutagårdens Ridskola
 

Skultorps Ryttarsällskap, Ridskola, Ridklubb, Skövde