Temadagar

Jutagårdens Temadagar

På vår ridskola prioriterar vi teoretisk kunskap högt och vi vill därför skapa ett pedagogiskt forum för den teoretiska utlärningen. Vi har provat olika upplägg och kommit fram till att temadagar är ett koncept som fungerar bra för oss och våra elever.

Temadagar betyder att man har 1st temadag istället för ridning 1 gång per termin. Vi planerar upp temadagarna så att de infaller 1 gång per veckodag och termin.

Om man är ridelev på ridskolan får man gå på så många temadagar man vill även om den inte ligger på sin ordinarie lektionsdag, detta gör att de som vill lära sig mer och har stort intresse kan maximera sin teoriundervisning under terminen.

 

Mer info om terminens temadagar hittar du lättast på bloggen när det börjar närma sig.

 

 Kostnad: 
Lektionsryttare = Alla temadagar ingår i ridavgiften, gå på så många du vill. (Gäller även för syskon, föräldrar)  (OBS temadagen med Ryttarinspiration ingår för ridskoleryttare men föräldrar,syskon betalar 50 kr/person)


Övriga medlemmar 50:-/temadag 
Icke medlemmar 100:-/temadag

Betalas kontant på plats eller via Swish.

 

Anmälan via Horsemanager. (Icke medlemmar kan anmäla till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

 

 

 

Skultorps Ryttarsällskap, Ridskola, Ridklubb, Skövde

 

Feed not found.